Tots els pobles
EN

blocs

Per què necessitem una central elèctrica portàtil/semookii

2022-02-23

Alguna vegada t'ha molestat perdre't una escena magnífica quan la teva càmera o telèfon es queden sense energia?
Alguna vegada t'has oblidat de recarregar els teus electrodomèstics a la nit abans d'acampar o d'un viatge?
Alguna vegada has somiat amb acampar o veure una pel·lícula sota les estrelles?
... ...
Tot i que la infraestructura elèctrica està ben establerta, sempre passa que els electrodomèstics estan sense electricitat quan estem fora. Atès que la gent depèn cada cop més dels aparells elèctrics, la central elèctrica portàtil Semookii alliberarà la gent de l'ús d'aparells elèctrics limitats a l'aire lliure.
Semookii ofereix parelles de centrals elèctriques portàtils que van des de 300W fins a 600W per satisfer diverses necessitats d'electrodomèstics. Hi ha ports AC, ports DC, ports USB, port tipus C i panell de càrrega sense fil (només per a Semookii-300pro/500) per tal de mantenir els vostres electrodomèstics en funcionament durant més temps.
Excepte les activitats a l'aire lliure, la central elèctrica portàtil Semookii també està qualificada per a un SAI en cas d'emergència. Com a generador de bateria de seguretat, Semookii pot alimentar llums, una màquina CPAP o un concentrador d'oxigen en cas d'emergència.
Per tant, amb l'ajuda de la central elèctrica portàtil Semookii, és possible que tingueu més opcions d'entreteniment a l'aire lliure i mantingueu la vostra família segura quan es produeixi un tall de corrent.

TOP