Tots els pobles
EN

blocs

Per a què serveix una central elèctrica portàtil?

2022-02-23

Tot i que la infraestructura elèctrica s'ha consolidat, sempre passa quan estem a l'aire lliure que els electrodomèstics es queden sense energia. I per descomptat, el tall de llum també ens molesta. Per tal de mantenir els nostres electrodomèstics encesos sense importar on i quan, va néixer la central elèctrica portàtil.
La central elèctrica portàtil és un microgenerador de mà que es porta fàcilment o còmodament. El generador tradicional de gasolina/gas és per acampar, fer tailgating, energia de seguretat domèstica o eines elèctriques i també ho és la central elèctrica portàtil Semookii.
Avui en dia, la central elèctrica portàtil sol referir-se a un generador de bateries recarregables. En comparació amb el generador tradicional, el generador alimentat per bateries està dissenyat per a activitats a l'aire lliure amb una mida més petita i una potència de sortida que oscil·la entre 200 W i 2000 W. El més important és que hi hagi menys soroll i no hi hagi emissions de carboni quan el generador alimentat per bateries està funcionant.
La central elèctrica portàtil Semookii és un generador compacte alimentat per un sistema d'emmagatzematge de bateries d'ions de liti. A causa de les característiques de mida petita i pes lleuger, pot subministrar energia per a tipus d'aplicacions allà on siguis o quan es produeixi un tall d'energia. Podeu trobar múltiples sortides per a la majoria dels aparells elèctrics a la part frontal de la central elèctrica portàtil Semookii, com ara telèfon mòbil, llums, drone, càmera, nevera, TV, ordinador portàtil, etc.

TOP