Tots els pobles
EN

blocs

Una central elèctrica portàtil pot fer funcionar una nevera?

2022-03-01

Portar una central elèctrica portàtil amb vostè ofereix un fàcil accés per alimentar els aparells elèctrics mentre acampeu, feu senderisme o simplement gaudiu d'una estona lluny de la ciutat.
Una central elèctrica portàtil pot fer funcionar una nevera? Sí.
Una central elèctrica portàtil pot fer funcionar un televisor? Sí.
Nevera, televisors, drons, càmeres digitals, ordinadors portàtils, telèfons mòbils, calefactors, projectors, cpap, llums, etc. O estàs fent una festa a la platja o hi ha un tall de llum al barri, un portàtil alimentat amb bateria d'ions de liti. La central elèctrica garanteix la fiabilitat i l'estabilitat de l'electricitat fora de la xarxa.

 
4 raons per fer funcionar una nevera amb una central elèctrica portàtil alimentada amb bateria d'ions de liti.
1 Sempre preparat per alimentar.
Pot ser angoixant que no puguis gaudir d'una cervesa freda quan tu i els teus amics t'ho passeu d'allò més bé pescant al llac; i més angoixant si tens 18 lliures de menjar a la nevera i està a punt d'anar malament perquè hi ha apagada. Les centrals elèctriques portàtils responen bé a l'escassetat d'energia i la vostra nevera es pot carregar en qualsevol lloc i en qualsevol moment.


2 Sense instal·lació. Només endoll i marxa.
L'ús d'un generador d'energia portàtil amb bateria d'ions de liti per a la nevera no requereix cap instal·lació. Connecteu la nevera directament a la presa de CA i fet.


3 Sense emissions. Sense soroll.
El generador portàtil dièsel, el generador inversor també pot proporcionar energia per a diversos aparells. No obstant això, el generador d'energia portàtil amb bateries d'ió de liti és ecològic, es pot carregar mitjançant un panell solar, una presa de corrent i un adaptador de CA.


4 Fàcil de moure.
La central elèctrica portàtil es pot moure fàcilment pel seu pes relativament lleuger, i algunes d'elles tenen rodes o carro per a la mobilitat.


Com carregar la meva nevera amb una central elèctrica portàtil?


Pas 1, per conèixer el consum d'energia de la teva nevera.
Normalment trobareu la potència nominal de la nevera a la seva placa d'identificació. De vegades només diu corrent nominal i tensió. Suposem que la vostra mini nevera per a RV o càmping té 3.75 amperes i 12 V, el total de watts que utilitzarà aquesta nevera serà de 3.75 amperes per 12 V, el que significa que consumeix 45 W.


Pas 2, conèixer la central elèctrica portàtil.
El tipus de bateria del generador d'energia portàtil alimentat per bateries solia ser una bateria de plom-àcid AGM i avui en dia es va convertir en bateria de liti NCM i bateria LiFePO4. Les bateries de fosfat d'ions de liti funcionen bé amb un rendiment a alta temperatura i costos més baixos, mentre que les bateries de liti NCM funcionen bé en un entorn operatiu de baixa temperatura i tenen una densitat de potència més alta. Atès que requereix una gran potència instantània per a aparells d'activitats a l'aire lliure, la bateria de liti 18650 és una de les bateries més populars del generador d'energia portàtil.
Abans de comprar una central elèctrica portàtil, heu d'esbrinar quanta electricitat fan servir els vostres aparells. Per exemple, per a una nit fora de la ciutat, els electrodomèstics que inclouen una mini nevera, un telèfon mòbil i una llum requereixen 50 W de potència cada hora i consumeixen un total de 400 Wh durant 8 hores.

TOP